logo

Servicii

Creare Site, Web Design, Creare Magazin Online, Optimizare SEO și Promovare Site în Google
contact@isitepro.ro
0747 887 206
 

Servicii

Creare Web site, web design, realizare aplicatii mobile
qodef-image-with-icon

Web Design

A fi prezent în mediul on-line a devenit un “must” pentru toate companiile, indiferent de mediul de activitate. IsitePRO ofera soluții de ultimă generație atât pentru crearea unui site de prezentare simplist, cât și pentru crearea unui site de anunțuri, magazin online sau a unui portal web foarte complex. Toate site-urile realizate de noi beneficiaza de optimizare SEO de baza, backup saptămanal, e-mailuri personalizate (nr. nelimitat), panou de administrare.

VEZI DETALII

Hosting

Hosting-ul, sau mai simplu, găzduirea, este serviciul prin care  fișierele care vă alcătuiesc site-ul sunt stocate pe un server. Serviciul de găzduire web face ca site-ul tau să fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet. La achizitia unui pachet de hosting oferim maximul din ce se poate oferi, spațiu nelimitat, emailuri nelimitate si backup saptamanal pentru ca tu sa nu pierzi datele stocate pe server.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Optimizare SEO

Optimizarea SEO reprezintă un proces ce urmărește îmbunătățirea poziționării în rezultatele motoarelor de căutare precum Google pentru anumite cuvinte cheie, acest lucru ducând la mărirea numărului de vizitatori respectiv cresterea numarului de clienti. Avantajul unei optimizări seo de bună calitate îl reprezintă păstrarea în timp a rezultatelor în urma unei campanii corect realizate.

Google AdWords

Programul de promovare online AdWords este programul de publicitate online de la Google care iți permite dezvoltarea afacerii crescand numărul de vizitatori și implicit de clienți. Google AdWord iți permite afișarea site-ului tau printre primele rezultate ale unei căutări. Eficiența acestui tip de promovare constă în faptul că atragi pe pagina ta utilizatori care caută un anumit cuvânt sau expresie, numite “cuvinte cheie”. În funcție de domeniul site-ului tau, vom alege cuvintele cheie care au un număr foarte mare de căutări, dar în același timp relevant pentru a genera vânzări.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Facebook Ads

Promovarea online Facebook Ads iți oferă posibilitatea servirii mai exacte a mesajelor promoționale pentru site-ul tău. Reclamele create pot ajunge la clientul final selectand anumite cristerii cum ar fi vârsta, limba, sexul, starea relației, localitate, studiile sau locul de muncă ajungand astfel direct la targetul pe care-l căuți.